Home
     LED Lijnverlichting
          Renovatie
     Bekijk Projecten
Contact
 

Aluminium LED Lijnverlichting

Van concept en design tot oplevering. De LED lijnverlichting van Light3D is ontwikkeld voor de toekomst en wordt geproduceerd met duurzame productie technieken en wordt vervaardigd van duurzaam aluminium. De LED lijnverlichting is duurzaam in gebruik en wordt standaard geleverd met een gegarandeerde lange levensduur.

Inno3D ontwikkeling

LED Lichtlijnen zijn de beste keus voor uw toekomstig lichtplan. Met onze armaturen zijn zowel kantoren maar ook zeer hoge werkruimtes optimaal te verlichten. Light3D LED Lichtlijnen zijn zeer robuust in gebruik maar elegant ontworpen. Inno3D heeft een eigen R&D team voor zowel elektronisch als mechanische innovaties. Dankzij ons eigen innoverend R&D team kunnen wij een optimaal verlichtings plan garanderen.

Enkele voorbeelden van nieuwbouwprojecten vindt u hier; projecten >>

Gestuurde verlichting

In het lichtplan zoeken wij mede naar een gebalanceerde verlichting van alle ruimtes. De noodzaak van over verlichting kan eenvoudig worden opgelost door gebruik te maken van aanwezigheidsdetectoren. Uw lichtplan levert hiermee een optimale besparing op energie en milieu.
 
 


Light 3D

Smederijstraat 27
2671 BV Naaldwijk, Westland


Contact

Tel: (0)174 78 52 63
Fax: (0)174 280 759
E-mail: info@Light3D.nl


Copyright(c) 2012 Light3D
Site by inno3D - Relizing IDEAS Together